Over ons

Het bedrijf

Gedurende de afgelopen 15 jaar is De Nieuwe Lente BV uitgegroeid tot één van Nederlands grootste postorderbedrijven op het gebied van gezondheidsproducten. Speciaal voor De Nieuwe Lente is een eigen assortiment voor gezondheidsproducten ontwikkeld met kruidenextracten en voedingssupplementen maar Nieuwe Lente levert ook producten van alle andere in de handel zijnde merken.

De samenstelling en productie van de serie Nieuwe Lente producten staan onder voortdurende apothekerscontrole, hetgeen een constante hoge kwaliteit garandeert en tevens kunnen de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen gevolgd worden. Door het grote volume aan verkoop kan Nieuwe Lente, in vergelijking met andere leveranciers, de prijzen laag houden.

Kamer van Koophandel

Nieuwe Lente International b.v. is ingeschreven
bij de KvK van Utrecht onder nr. 30107687

Homeopaat

Aan Nieuwe Lente is ook een Homeopaat verbonden die, na zijn academische studie, zijn sporen ruimschoots verdiend heeft. Klanten van de Nieuwe Lente kunnen gratis van zijn diensten gebruik maken. Het telefonisch spreekuur is iedere dinsdag van 12.30 tot 13.30 uur.

Bestellen

U kunt een bestelling op verschillende manieren opgeven:
1. via deze webwinkel
2. per telefoon 0318-540222
3. per fax 0318-527759
Uw bestelling wordt binnen 48 uur per post bij u afgeleverd.

Voordeelverpakkingen

De meeste artikelen van Nieuwe Lente zijn ook verkrijgbaar in voordeelverpakking. Deze zijn altijd voordeliger en besparen u dus veel geld. 
Informeer er naar!

Assortiment

Naast de exclusieve eigen serie, levert Nieuwe Lente b.v. ook alle andere bekende merken uit voorraad. 
Meer dan 30.000 artikelen worden binnen 48 uur bij onze klanten afgeleverd. Het kan echter zijn dat u iets nodig heeft dat u niet in deze prijslijst aantreft, bel gerust en vraag ons of wij het ook kunnen leveren.Wij zullen er alles aan doen om uw bestelling uit te voeren.

Leveringsvoorwaarden

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van kracht die gedeponeerd  zijn bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 3746. Klik hier voor de leveringsvoorwaarden.

Kosten

Uw bestelling wordt ongeacht de grootte uitgevoerd. Beneden de € 50 brengen wij € 2,95 in rekening, als bijdrage in de verzend- en administratiekosten Boven de € 50 worden geen kosten in rekening gebracht. Alle prijzen in deze prijslijst zijn inclusief B.T.W.

Heeft u vragen?

Uiteraard hopen wij u met deze informatie zoveel mogelijk op de hoogte te hebben gebracht van Nieuwe Lente. Het kan natuurlijk zijn dat u toch nog vragen heeft. Bel gerust onze info- bestellijn: 0318-540222.

Spaaraktie

Nieuwe Lente heeft een zeer aantrekkelijke spaaraktie voor haar vaste klanten. Via de computer worden uw bestellingen opgeteld en op het moment, dat u voor een totaal bedrag van € 300 heeft besteld, ontvangt u automatisch een tegoedbon van € 12,50. Deze tegoedbon kunt u dan met uw volgende bestelling / betaling verrekenen Deze spaaraktie is geheel gratis en u hoeft er zelf niets voor te doen.

Prijswijzigingen voorbehouden.
Nieuwe Lente International bv
Postbus 1025
3900 BA Veenendaal